Palvelut

Suunnitellaanko taloyhtiössänne saneerausta tai remontointia?

Rakmaster Oy on toteuttanut pieniä ja suuria taloyhtiöiden rakennus-, saneeraus- ja remontointihankkeita pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuoden ajan.

Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat kaikki taloyhtiönne tarvitsemat työt uuden jätekatoksen rakentamisesta aina koko taloyhtiön linjasaneeraukseen saakka. Porraskäytävien maalaukset, huoneistojen remontit, saunaosastojen ja yleisten tilojen saneeraukset, vesivaurioiden korjaukset ja kylpyhuoneiden sarjaremontit ovat meille arkipäivää, sillä toteutamme vuosittain kymmeniä taloyhtiökohteita.Tyytyväiset asiakkaamme ovat osoitus siitä, että työmme laatu ja lopputulos ovat vastanneet odotuksia.

Rakmaster10

Linjasaneeraukset

Linjasaneeraus on taloyhtiön vaativin kunnostusprojekti. Sana putkiremontti ei enää nykypäivänä anna oikeaa kuvaa kunnostusprojektin laajuudesta. Putkiremontin yhteydessä joudutaan tekemään paljon purkutöitä. Tämän vuoksi kannattaa samassa yhteydessä tehdä muitakin talotekniikkaan kuuluvia töitä.

Kylpyhuonesarjat

Kypyhuoneiden remontointi on erittäin suurta ammattitaitoa ja kokemusta vaativa työ. Mittaamme aina rakenteiden kosteudet ja kuivatamme löytyneet kosteusvauriot. Vesieristeinä käytämme sertifioituja tuotteita ja asentajillamme on VTT:n myöntämä märkätila-asentaja sertifikaatti.

Palvelut
Palvelut

Huoneistoremontit

Remontoimme kodin alusta loppuun tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, hoidamme kohteiden suojaukset, purkutyöt purkujätteiden poiskuljetuksineen, tasoitustyöt, maalaukset, tapetoinnit, parketin asennukset, listoitukset jne.

Pääurakointi

Toimimme kohteiden pääurakoitsijana ja hoidamme kohteiden Lvi, iv-, ja sähkötyöt parhaiden ja pitkäaikaisien yhteistyöyrityksien kautta. Kohteiden rakennustyöt teemme pääosin omilla työntekijöillä.

Palvelut

Katso viimeisimmät hankkeemme