Suunnitellaanko taloyhtiössänne saneerausta tai remontointia?

Rakmaster Oy on toteuttanut pieniä ja suuria taloyhtiöiden rakennus-, saneeraus- ja remontointihankkeita pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuoden ajan.

Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat kaikki taloyhtiönne tarvitsemat työt uuden jätekatoksen rakentamisesta aina koko taloyhtiön linjasaneeraukseen saakka. Porraskäytävien maalaukset, huoneistojen remontit, saunaosastojen ja yleisten tilojen saneeraukset, vesivaurioiden korjaukset ja kylpyhuoneiden sarjaremontit ovat meille arkipäivää, sillä toteutamme vuosittain kymmeniä taloyhtiökohteita.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat osoitus siitä, että työmme laatu ja lopputulos ovat vastanneet odotuksia.

Valitsemalla taloyhtiönne rakennus-, saneeraus- tai remonttihankkeen toteuttajaksi Rakmasterin ammattilaiset, saavutatte seuraavia konkreettisia etuja:

  • Halutessanne saatte meiltä kattavan hankesuunnitelman ja apua materiaalivalinnoissa
  • Yhdellä sopimuksella kaikki hankkeeseen liittyvät palvelut. Me hoidamme kunkin alan ammattilaisten hankinnan ja valvonnan puolestanne. Lisäksi hoidamme kaikki materiaalihankinnat.
  • Yksi selkeä kokonaishinta koko hankkeelle. Tiedämme kokemuksesta mitä suunnitelman mukaisen hankkeen toteutus maksaa ja siksi saatte kauttamme edullisen kokonaishinnan joka taloyhtiön hallituksen on helppo hyväksyä.
  • Aikataulutakuu hankkeen toteutukselle. Sopu säilyy taloyhtiössä kun remontit valmistuvat aikataulussa. Laadimme kullekin hankkeelle aikataulun jossa sovitun laajuinen remontti on valmis.
  • Laadukas nykyisten rakennusvaatimusten mukainen toteutus joka nostaa taloyhtiön arvoa. Dokumentoimme remontin keskeiset vaiheet kuvineen sähköiseen muotoon. Dokumentaatio jää hankkeen päätteeksi taloyhtiön käyttöön helpottamaan tulevien vuosien kunnossapitohankkeita.

Kokemus tuo ammattitaitoa. Valitkaa huoleton ja varma ratkaisu, ja teettäkää taloyhtiönne tulevat rakennus, saneeraus- ja remonttihankkeet luotettavalla ammattilaisella, avaimet käteen periaatteella.

Pyydä meidät kartoituskäynnille. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, asiantuntijamme on teihin pikapuoliin yhteydessä.