Suunnitteletko nykyisen tai uuden huoneistosi remontointia? Rakmaster Oy on toteuttanut laadukkaita huoneistoremontteja pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuoden ajan.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat osoitus siitä, että suorittamiemme huoneistoremonttien toteutus ja lopputulos ovat vastanneet asiakkaidemme odotuksia.

Valitsemalla remonttisi toteuttajaksi Rakmasterin ammattilaiset, saat seuraavia konkreettisia etuja:

  • Halutessasi saat meiltä kattavan remonttisuunnitelman ja opastusta parhaiten kohteeseen sopivien materiaalien valinnassa.
  • Yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvä. Me hoidamme remontissa tarvittavien rakennus-, laatoitus-, sähkö- ja putkimiesten sekä muiden tarvittavien ammattilaisten hankinnan oikeaan aikaan puolestasi.
  • Yksi selkeä kokonaishinta koko remontille. Tiedämme kokemuksesta mitä remonttisi toteutus maksaa ja siksi saat kauttamme edullisen kokonaishinnan.
  • Aikataulutakuu remontin toteutukselle. Kerromme sinulle ennen aloitusta aikataulun jossa sovitun laajuinen remontti on valmis. Ei ikäviä yllätyksiä aikataulujen suhteen.
  • Laadukas nykyisten rakennusvaatimusten mukainen lopputulos joka kestää katseen ja nostaa huoneistosi arvoa. Dokumentoimme remontin sinulle sähköiseen muotoon.

Miksi et päästäisi itseäsi helpommalla? Valitse huoleton, aikaa ja vaivaa säästävä ratkaisu ja teetä tuleva huoneistoremontti luotettavalla ammattilaisella, avaimet käteen periaatteella. Remontin päätteeksi astelet sisään siivottuun asuntoon ja keskityt nauttimaan uudistuneesta kodistasi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, olemme teihin pikapuoliin yhteydessä.